Våtrumstapeter - Fakta och information om Våtrumstapeter


Våtrumstapeter - Lasses Kakelservice AB

Lasses Kakelservice AB är en av totalt 16 företag som håller på med badrum, våtrumstapeter eller ytskikt i badrum i Östersund. Då både pris och utbud kan variera hos de som säljer våtrumstapeter och det kan därför vara bra att kolla med flera om du är på jakt efter våtrumstapeter i Östersund eller på orter i närheten.


Innan du kontaktar en någon gällande våtrumstapeterna så bör du funderat till vilket ytskikt som passar bäst i det rummet som du tänkt att använda våtrumstapeten i. De vanligaste alternativen till våtrumstapeter är kakel eller våtrumsskivor med mönster. En hel del nyttig fakta kan du hitta på webbsidorna hos företag som säljer våtrumstapeter, byggmateriel eller håller på med badrum. Då det förekommer flera företag inom badrumsinredningar och våtrumstapeter i eller nära Östersund liknande kan det vara bra att kontrollera olika alternativ. Dock så ska du alltid kolla med Lasses Kakelservice AB som är i branschen.


Bäst är att kontakta Lasses Kakelservice AB om du funderar på att ändra ditt badrum och skaffa våtrumstapeter eller annan väggbeklädnad på följande sätt:


Lasses Kakelservice AB

Norra Åsvägen 93

831 52 Östersund

0640-34167